Analistul politic Gelu Vișan a dezvăluit în direct la emisiunea „Legile Puterii”, moderată de Alexandra Păcuraru, cine se află în spatele numărului de dosarul care a câștigat concursul pentru un post de director general gradul II al Direcției generale de resurse umane din cadrul Ministerului Sănătății. 

„Vă spun cine este persoana, cu rezerva că eu îmi asum dacă este o greșeală. Nu este o greșeală. E o doamnă. Se numește Carmen-Delia Șotîngă. Niciodată nu a fost anonimizat concursul. Este o doamnă care este numărul dosarului respectiv, însă bomba e cu totul alta. Doamna respectivă a fost consiliera domnului Grindeanu, domnului prim-ministru Grindeanu și este foarte apropiată de domnul Grindeanu. Ăsta e motivul pentru care nu s-a spus (n.r. numele câștigătorului concursului din Ministerul Sănătății). (…) Dacă e vorba de doamna aceasta, aveți explicația de ce au ascuns numele”, a declarat analistul politic.  

Echipa emisiunii „Legile Puterii” a încercat să îl contacteze pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu pentru un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon. 

Potrivit realitatea.net, Carmen Șotîngă, a ocupat în perioada 2006-2011 poziția de director-adjunct al Direcţiei Asistență Medicală din Ministerul Sănătății, iar anterior a fost medic de Medicină generală (1988-1999) pentru ca în perioada 1999-2006 să activeze ca funcționar  la Casa de Asigurări de Sănătate Buzău.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.