Sunt controale ample și la munte în acest sfârșit de săptămână, ultimul înaintea restricțiilor dure anunțate de autorități. Măsurile nu-i opresc însă pe turiști să se înghesuie pe pârtie. Polițiștii și jandarmii verifică toate zonele din preajma pârtiilor de ski pentru a se asigura că oamenii poartă mască și păstrează distanțarea socială. 

În stațiunile montane era haos de la prima oră a zilei de sîmbătă, relatează Realitatea PLUS.

La Poiana Brașov este coadă și pentu telegondolă, și pentru telecabină.

Vremea frumoasă i-a scos din case pe românii dornici de munte, care vor să profite de ultimele ore de dinaintea restricțiilor care vor fi aplicate de duminică.

În toate stațiunile montane sunt echipaje mixte de poliție și jandarmi care atenționează turiștii să poarte masca dar și să păstreze distanța socială. 

Vor fi controale si la hotelurile din zona Brașovului pentru a vedea dacă se respectă numărul de persoane impus de scenariile ce depind de incidența cazurilor de coronavirus. Mai ales după ce numărul de infectări a crescut în Brașov și vineri depășise deja 5 la 1.000 de locuitori, mai exact era 5,02.

Circulatia va fi restricționată de duminica de la 18 la 5 dimineata, magazinele vor fi deschise pana la ora 18 pe tot parcurusul weekendului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.