Prefectul Zoltan Nemeth a condus, astăzi, ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia, la primul punct de pe ordinea de zi, s-a făcut o analiză a prelungirii măsurii de carantinare zonală a municipiului Timișoara și comunelor Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă.

În urma votului membrilor CJSU s-a decis neprelungirea carantinării.

Trebuie precizat că, desi se ridică măsura carantinării zonale, în continuare se aplică restricțiile din HG 293/2021, modificată și completată prin HG 348/2021.

La următorul punct de pe ordinea de zi s-a adoptat o hotărâre de modificare a scenariilor în care își vor desfășura activitățile unitățile de învățământ din localitățile în care s-a ridicat măsura de carantinare zonală – municipiul Timișoara și comunele Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă –  în cursul zilei de mâine (având de vineri începe vacanța). La propunerea Inspectoratului Școlar s-a decis, prin votul mebrilor CJSU, că în aceste unități de învățâmânt cursurile de vor desfășura mâine on-line.

La ultimul punct de pe ordine de zi s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrative-teritoriale din județul Timiș, anexe în care este prevăzută rata de infectare pe ultimele 14 zile, rata în baza căreia sunt stabilite restricțiile din HG 293/2021, modificată și completată prin HG 348/2021

Hotărârile vor fi publicare pe site-ul CJSU Timiș – www.cjsutm.ro

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.