„Dacă doriți, vă trimit acum adeverința medicală a domnului (n.r. Daniel) Ghiță și știm foarte bine că domnul Ghiță a susținut acest lucru de la început: are o adeverință medicală care spune că poate să meargă fără mască. nu poate respira având mască ”, a declarat președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

 „Eu nu l-am văzut pe domnul Ghiță nici fiind violent. Este dreptul dânsului. Ne-am câștigat aceste drepturi la Revoluția din 89. Nu este nici huligan, nici derbedeu. Cine a distrus să suporte rigorile legii, categoric. Este inadmisibil să mergi la spitale să strigi „asasinii” când medicii și cadrele medicale sunt eroii acestei pandemii. Dar știți (…) că există astfel de manipulări ca să ducă în derizoriu manifestanții. Eu mi-aș fi dorit să dea o lecție, să protesteze respectând regulile sanitare impuse de pandemie. Astfel i-ar fi arătat celui mai important ministru, ministrul Sănătății, în perioadă de pandemie, care a încălcat regulile stând în Parlament fără mască”, a concluzionat liderul PSD. 
 
Declarațiile vin în contextul în care deputatul PSD, Daniel Ghiță a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu sine protestând luni seară în Piața Victoriei din Capitală, cu masca agățată de o ureche, fără a-i acoperi nasul și gura, cum prevăd regulile privind prevenirea răspândirii noului coronavirus. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.