Un accident soldat cu patru victime, dintre care una decedată, a fost provocat, aseară, de un șofer începător, care obținuse permisul de conducere în februarie a.c. 

Deși tânărul a reușit să promoveze examenul practic, dar și pe cel teoretic din prima încercare, iată că lipsa de experiență, dar și viteza, i-au fost fatale. 

Într-o curbă, pe fondul vitezei, nu a mai reușit să mai controleze mașina și a intrat cu aceasta într-un copac de pe marginea drumului. Șoferul a decedat iar alți trei tineri, două fete și un băiat, au fost răniți grav. 

Potrivit IPJ Giurgiu, aseară, la ora 21.20, pe strada Bobocului, din satul Comasca, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, produs de către șoferul unui autoturism, un tânăr de 18 ani, din satul Braniștea, județul Giurgiu. 
 
În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea altor 3 tineri, respectiv două fete de 17 și 19 ani, ambele din satul Braniștea și un băiat de 19 ani, din municipiul Giurgiu, pasageri în autoturism. 
 
Cei trei tineri au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpa.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.