Percheziții, la această oră, la mai multe firme care făceau curățenie în spitalele importante din Capitală. Sunt suspiciuni grave de spălare de bani.

Potrivit realitatea.net, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează, miercuri dimineaţă, un număr de 19 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor.

Conform unei informări transmise de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), vizaţi în acest dosar sunt reprezentanţi ai unor societăţi comerciale care prestau, printre altele, şi servicii de curăţenie în diverse unităţi sanitare. Poliţiştii pun în aplicare şi şase mandate de aducere.

„În fapt, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2012- 2014, reprezentanţii a patru societăţi comerciale s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor evidenţiind contabil şi declarând cheltuieli fictive (…) Prejudiciul cauzat bugetului de stat este în cuantum de 4.200.000 lei”, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, mai menţionează informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.