În Capitală, un pom a căzut pe un autoturism de lux parcat chiar în fața unei grădinițe. Pompierii au intervenit pentru a elibera trotuarul și au anunțat că nu au fost înregistrate victime.

Tot din cauza fenomenelor meteorologice, un geam de la Curtea de Apel București s-a desprins pur și simplu din cauza vîntului puternic.

În Capitală au fost înregistrate 27 de solicitări. 16 dintre ele au fost pentru îndepartare de pe autoturisme a copacilor și 11  a celor căzuți pe carosabil. Evenimentele au fost înregistrate pe străzile Constantin Arion, Petru Rareș, Logofăt Udriște, în Parcul Cișmigiu și în zona Vatra Luminoasă. 

„Ca urmare a manifestărilor meteorologice de pe durata codului galben, ISUBIF a intervenit până la această oră pentru gestionarea a 61 de solicitări în Municipiul București, astfel: 27 dintre acestea pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme, 23 pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil, șase degajări elemente de tencuială, patru table desprinse de pe acoperiș și un stâlp. 
În județul Ilfov am intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil
Exemple de străzi unde au acționat echipele ISU:  strada C.C. Arion , strada Petru Rareș, strada Logofăt Udriște, parcul Cișmigiu, strada Doctor Clunet, strada Vatra Luminoasă,  Bd. Metalurgiei, strada Burdujeni, Calea Victoriei, Bd. Dacia, strada Cernișoara , strada Ghidigeni.
 Totodată, au fost emise mesaje pentru informarea populației prin intermediul panourilor electronice stradale si prin rețelele de socializare”, se arată într-un mesaj de la ISU București.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.