Klaus Iohannis – președintele va face, joi, o vizită la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență.

Klaus Iohannis merge astăzi la UPU a Spitalului „Bagdasar-Arseni” la ora 12.30.

Președintele va transmite un mesaj către medici de Ziua Internațională a Medicinei de Urgență, sărbătorită pe 27 mai.

Iohannis a recunoscut întotdeauna eforturile pe care le fac medicii în spitalele din România, mai ales în această perioadă. „Fiecare epocă își are propriii săi eroi”, a transmis președintele Klaus Iohannis, la începutul lunii, afirmând că el crede că medicii, asistenții medicali, infirmierii, ambulanțierii, toți cei care au făcut posibilă depășirea pandemiei sunt eroii Europei de astăzi.

„Fiecare epocă își are propriii săi eroi și cred cu tărie că medicii, asistenții medicali, infirmierii, ambulanțierii, toți cei care au făcut posibilă depășirea acestei grele încercări sunt eroii Europei de astăzi. Muzica este, fără îndoială, cel mai potrivit limbaj pentru a transmite un mesaj universal de speranță și încredere. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi ca acest obiectiv să devină realitate cât mai curând. Împreună putem pune capăt acestei pandemii și ne putem recâștiga dreptul la o viață fără restricții”, a transmis președintele atunci.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.