Astăzi se deschide centrul mobil de vaccinare de la Piața Obor. Inedit la acest centru, spre deosebire de celelalte astfel de centre mobile din țară, este faptul că fiecare persoană imunizată aici va primi și o porție gratis „de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

Potrivit primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, micii oferiţi sunt contribuţia integrală şi voluntară a Terasei Obor.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil «cea mai vizitată» de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor «mici de la Obor» vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a anunțat edilul, în urmă cu câteva zile, pe pagina sa de Facebook.

La „Caravana de la Obor”, noul centru de vaccinare mobil, oamenii se pot imuniza fără programare.

Serurile disponibile sunt Pfizer şi Johnson & Johnson, iar programul centrului este vinerea şi sâmbăta aceasta, între orele, 8,00 – 20,00 iar duminica – între orele 8,00 – 18,00.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.