„Această Agenție (n.r. Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate) nu există în programul de guvernare. Eu am fost în echipa care a scris programul de guvernare. S-a insistat puțin de către cei de la USR PLUS ca să se introducă, însă această Agenție nu este în programul de guvernare. Am ascultat-o pe doamna ministru (n.r. al Sănătății, Ioana Mihăilă) spunând că este, însă este un document public care poate fi foarte ușor găsit pe site-ul Guvernului, pe site-ul Parlamentului”, a declarat liberalul Tănase Stamule la emisiunea 100%, de la Realitatea PLUS. 

„Nu există așa ceva. Deci nu este. Este foarte ușor de verificat. Nu s-a aprobat OUG-ul. Nu s-a aprobat. Domnul Cîțu (n.r. premierul Florin Cîțu) a ieșit și a zis că încă nu s-a aprobat în Coaliție. nu a trecut. S-a ajuns la discuția că se va discuta în Coaliție”, a concluzionat Stamule. 

Consultantul politic, Sarmiza Andronic a sugerat că USR PLUS ar putea folosi ANDIS ca monedă de schimb pentru a nu vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu pe care PSD o va iniția în curând.

„Scandalul pe asta este, pe această consultanță și pe această sumă imensă. Despre asta discutăm până la urmă. (…) Mă surprinde ce spune pe de o parte Tănase Stamule și pe de altă parte ce spune ministrul Sănătății. Ea își asumă această agenție. Deci ea are spatele asigurat. Știe că poate să folosească moneda de schimb și o face. E foarte important ce se va întâmpla la moțiune, că atunci vedem ce este cu agenția”, a subliniat Sarmiza Andronic. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.