Ies la iveală detalii șocante în cazul băiatului care a fost filmat cum îl lovea cu brutalitate pe un alt copil, într-un parc din Sectorul 6, din Capitală. Agresorul nu se afla la prima faptă de acest gen. În urmă cu câteva zile, el a mai lovit un alt băiat, iar mama acestuia a relatat, în direct la Realitatea Plus, drama pe care o trăiește fiul ei.

„Fiul meu are nevoie de consiliere la psiholog, nu mai vrea să iasă afară, se simte nesigur, îi este teamă. Se teme și să iasă în fața locuinței, a fost amenințat că i se dă foc, că îi dau foc casei. Am depus plângere la Secția 21”, a afirmat femeia, în direct la Realitatea Plus.

Mama a relatat și faptul că fiul ei a fost martor la agresarea altui copil.

„Fiul meu nu-l cunoaștea decât din vedere pe agresor, a asistat la o scena când agresroul îl bătea la fel pe un prieten, dar acesta, pentru că se temea, nu le-a spus nimic părinților și nu a fost depusă reclamație la poliție”, a mai povestit aceasta.

Autoritățile au declanșat o anchetă după ce filmarea în care un copil este lovit până cade la pământ de un alt băiat a ajuns în spațiul public.

Un băiat a lovit cu bestialitate un alt copil, într-un parc din Sectorul 6, din Capitală

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.