Începând cu 15 iulie 2021, toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 6.00 – 23.00 spre și dinspre Aeroportul Henri Coandă București-Otopeni vor avea oprire și în punctul Parc Mogoșoaia.

Trenurile circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale, oferind, astfel, pasagerilor mai multă mobilitate şi un program previzibil al orelor de plecare/sosire.

Călătoria cu trenul în zona metropolitană a Capitalei spre/dinspre Parc Mogoșoaia reprezintă o alternativă verde de transport mai accesibilă din punct de vedere al costurilor și mai rapidă pentru pasageri, fie în scopuri de business sau navetă, fie recreaționale, declară secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu.

Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este 11 minute, iar prețul biletului este 4 lei.

Mersul trenurilor CFR Călători spre/dinspre Parc Mogoșoaia și biletele de tren pentru noua oprire vor fi disponibile începând cu data de 15 iulie 2021.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Sursa: Realitatea de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.