Un bărbat de 39 de ani din Argeș a trecut printr-o experiență cutremurătoare. A fost atacat de un urs, a suferit răni grave pe tot corpul, iar medicii nu-i dădeau nicio șansă să supraviețuiască. Povestea și experiențele cumplite prin care a trecut, la Realitatea PLUS.

Adrian Sima a fost atacat de urs pe 11 noiembrie 2018. Se afla în localitatea Mălureni, din Argeș, la o partidă de vânătoare, când un urs și-a făcut apariția printre mistreți. Deși era conștient că viața îi este pusă în pericol, bărbatul susține că nu s-a gândit nicio clipă să împuște animalul.

A scăpat cu viață, iar acum are puterea să povestească prin ce a trecut. O face tocmai ca să atragă atenția autorităților asupra pericolului care îl reprezintă animalele sălbatice, relatează Realitatea PLUS. 

„Spre finalul partidei, așteptând gonacii, mi-a apărut în față la 50 de metri un urs foarte mare, ceva mai mare decattot  ce vazusem si mai inainte. A ieșit la drum și nu trebuia decât să traverseze râul să plece. Când a ajuns la râu, s-a întors efectiv spre mine, m-a fixat și a luat-o glonț spre mine. Nu ai timp să reacționezi, nu ai timp nici să gândești. Am urlat la el…, am tras un foc în pământ, să încerc să-l sperii.

A venit și m-a luat de picior. Era atât de mare… În momentul când m-a luat de picor m-am ales cu cinci găuri pe pulpa dreaptă și atunci au început gândurile negre…

A încercat să mă ia de cap, am ridicat mâna să mă apăr, m-a mușcat de mâna stângă…

Are o forță fantastică. Mă așteptam să mor”, a relatat, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, Adrian Sima din crunta experență prin care a trecut în urmă cu trei ani.

A fost salvat în ultima clipă, de un coleg de vânătoare, iar apoi a fost dus la spital cu mușcături grave la cap și membre. Medicii nu i-au dat atunci NICIO șansă.

„Nicu, baiatul acesta, care a fost Dumnezeul meu, a urlat foarte tare, a aruncat cu pietre spre noi… Și m-a lăsat. A plecat. Într-un final. Mi-au sunat soția să-i spun că nu mai ajung acasă, pentru că am fost mușcat de urs”, a mai spus Adrian Sima. 

Bărbatul a decis să-și spună povestea în speranța că autoritățile vor lua măsuri, în contextul în care atacurile urșilor s-au înmulțit alarmant.

„În timp ce eram în spital, cei care au Fondul de vânatoare au făcut adrese către Ministerul Mediului în vederea eliberării unei autorizații pentru împușcarea unui exemplar de urs. Au prezentat incidentul, ulterior au primit un răspuns negativ. Și dacă muream, nici atunci nu se dădea hârtia”, a mai spus Sima, la Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.