Au fost momente de panică în Piața Charles de Gaulles din Capitală, după ce un elicopter al armatei americane a aterizat de urgență în mijlocul intersecției. Elicopterul Black Hawk a distrus mai mulți stâlpi de iluminat de pe marginea bulevardului și a afectat circulația din zonă. Aeronava militară, în valoare de 21 de milioane de dolari efectua un exercițiu pentru Ziua Aviației când a început să piardă altitudine. Din fericire, în zonă se aflau doi polițiști de la rutieră care au redirecționat traficul. 

 

Beinur și Adrian sunt cei doi polițiști care au reușit să oprească rapid traficul la Piața Charles de Gaulle și să permită elicopterului american să aterizeze în siguranță.

Cei doi polițiști au dat dovadă de prezență de spirit și au reușit să prevină producerea unui dezastru.

Ei au fost felicitați de Poliția Română: „Eram prima mașină în intersecție, când am văzut că elicopterul zboară la joasă înălțime!

Ne-am dat seama imediat că ceva nu este în regulă și am oprit autospeciala, sărind de la volan și oprind circulația celorlalte autoturisme! Astfel, pilotul a avut loc pentru a ateriza în intersecție.

Am anunțat imediat dispeceratul și toți colegii din apropiere au venit în sprijin!
Ne bucurăm că nimeni nu a fost rănit!” – polițist al Brigăzii Rutiere București

Îi felicităm pe Beinur și Adrian, colegii noștri, care au intervenit, astăzi, la aterizarea forțată a unui elicopter, în București, precum și pe piloții care au aterizat în siguranță, pentru prezența de spirit!”.

Autoritățile române au deschis un dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat în cazul elicopterului american, care a aterizat forțat pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală. Ministerul Apărării a anunțat că la ceremoniile de săptămâna viitoare de Ziua Aviației nu vor zbura nici avioane, nici elicoptere. 

VEZI AICI Imagini în premieră cu elicopterul american

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.