Documentul mazilirii lui Ludovic Orban a ajuns în presă. Oamenii lui Florin Cîțu au elaborat un plan pentru câștigarea congresului. Li se cere membrilor PNL sa furnizeze informații care să-l incrimineze pe actualul lider liberal.

„Este o dovadă clară că Florin Cîțu folosește Guvernul și angajații pe bani publici de la Guvern în campania politică internă din PNL.

Documentul arată strategia echipei Cîțu de campanie centrată pe atacuri la președintele Orban, deși public ei se victimizează și cer oprirea atacurilor din PNL.

Strategia de campanie a echipei Cîțu se concentrează doar pe atacuri la Orban și nu oferă soluții pentru PNL”, este reacția echipei lui Ludovic Orban.

Deputatul Alexandru Kocsis, unul dintre cei nominalizați în documentul care a apărut în presă, a spus că totul i se pare o copilărie.

„Nu este un document secret atât timp cât poartă sigla Guvernului. Ceea ce scrie acolo despre mine mi se pare o copilărie pe care nu merită să o comentez. Să-mi arate persoana care a scris documentul ce anume a fost fake news în declarațiile mele. Nu știu dacă se tem. Eu cred că politica trebuie făcută în partid, să nu amestecăm lucrurile”, a comentat deputatul PNL – Alexandru Kocsis.

Acesta a analizat și vizita premierului la inundațiile din Alba.

„Eu cred că faptul că premierul s-a dus în teren să vadă care sunt proporțiile dezastrului este un lucru bun și asta ar fi normalitatea pe care trebuie să o vedem. Îl felicit pentru asta, e un lucru bun și aștept să vedem că se și concretizează ce a spus. Oamenii asta așteaptă, să vadă că suntem empatici și că îi ajutăm în aceste momente de calamitate”, a mai spus parlamentarul.

Un document intern al echipei de comunicare de la guvern a premierului Florin Cîțu arată principalele linii de mesaj, precum și strategia de comunicare în bătălia internă. Documentul cere de la ceilalți lideri liberali din echipa lui Cîțu ”ponturi despre tabăra Orban” pentru a fi date în presă și stabilește lista cu comunicatorii liberali care să îl promoveze pe Cîțu la emisiunile TV.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.