Imagini halucinante au fost surprinse, în această seară, pe Autostrada Soarelui, în Județul Constanța. Zeci de mașini au fost filmate în timp ce se deplasau pe contrasens la ieșirea spre București. Șoferii nu au mai avut răbdare să se reia circulația blocată din cauza unui accident și au preferat să întoarcă și să meargă pe contrasens, relatează Realitatea PLUS.

Șoferul care a filmat întreaga scenă a fost la un pas să fie implicat și el într-un accident de circulație după ce una dintre mașinile din față a întors brusc la doar câțiva metri de el.

În zonă, traficul era îngreunat din cauza unei autoutilitare care se răsturnase pe autostradă. Nu au fost victime. Coloanele de mașini s-au întins pe mai bine de 2 km. După ce imaginile au ajuns pe internet, poliția a deschis o anchetă.

„Polițiștii din cadrul Biroului A2 Buc-Ct s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării cond auto și luarea măsurilor legale care se impun”, a afirmat ANDREEA ILIESCU, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

În imagini se văd cel puțin 20 de mașini care circulau pe contrasens. Șoferii care vor fi identificați riscă să rămână fără permis de conducere pentru 60 de zile.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.