Vacccinarea copiilor anti-Covid-19 stârnește noi controverse. Prezentă miercuri seară, în cadrul emisiunii „100%”, de la Realitatea PLUS, medicul Monica Pop a făcut câteva declarații incendiare legate de acest subiect, dar și de vaccinare, în general, în România. Ea susține că sunt medici infecționiști care de-a lungul timpului au apărut la televizor și ne-au explicat cum este cu pandemia de coronavirus, dar care, în particular, aveau o cu totul altă opinie decât cea prezentată public. 

Monica Pop a reiterat, astfel, că singura modalitate de tratament a infecției cu COVID-19 este profilaxia, arătând că nu doar vaccinarea este importantă în lupta cu noul coronavirus, cât mai ales testarea. „Testarea trebuie făcută la toată lumea. Satul să cumpere și să ofere gratuit teste populației”, a afirmat medicul. 

Ea a precizat că în țări precum Anglia, Olanda și Israel, acolo unde în prezent se constată o creștere îngrijorătoare a cazurilor de infectare cu COVID-19, jumătate dintre cazuri sunt în rândul persoanelor vaccinate cu ambele doze, fapt ce demonstrează că vaccinarea singură nu este soluția. 

Mai mult decât atât, Monica Pop spune că până în prezent nu s-au constat cazurid e deces în rândul copiilor care să fie asociate infecției cu COVID-19, susținând chiar că „copii nu fac COVID”.

„Vă dau materialele să vedeți cine a spus (asta), ce oameni de știință au spus asta. Israelul a stopat vaccinarea anti-COVID a copiilor în urmă cu 2 luni de zile. (…) Minciunile spuse de decidenți: Cum să spui că o viroză nu se transmite?! HIV este o viroză. Nu există vaccin, dar există tratament și acum nu mai moare nimeni (din cauza acestei infecții – n.r.)”, a arătat medicul.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.