Ludovic Orban consideră că Harghita este un judeţ aparte, în care românii de multe ori trebuie să se lupte ca să le fie respectate drepturile.

El a precizat că judeţul Harghita este unul care a cam fost ocolit de investiţii, menţionând că unii dintre cei care au condus administraţiile nu şi-au dorit astfel de investiţii.

„Harghita, un judeţ aparte, în care românii chiar de multe ori trebuie să lupte ca să le fie respectate drepturile, iar obligaţia noastră ca partid de guvernământ, e obligaţie constituţională, legală şi morală este aceea să garantăm drepturile românilor şi în general drepturile fiecărui cetăţean român”, a declarat Ludovic Orban, la conferinţa de alegeri a PNL Harghita, potrivit news.ro.

Acesta a precizat că soluţia la toate problemele o reprezintă dezvoltarea economică şi cea a infrastructurii.

„În mare parte, soluţia la toate problemele, inclusiv ale comunităţii româneşti, este dezvoltarea economică care se bazează pe dezvoltarea infrastructurii şi vă spun din capul locului că unul dintre cele mai importante proiecte care trebuie să se realizeze în mandatele noastre de guvernare – vorbesc şi eu de mandate, nu spun câte, câte vom merita după ceea ce facem – este proiectul Autostrăzii Unirii care să facă legătura între Târgu Mureş şi Iaşi – Ungheni. Proiect fundamental, practic va lega nu numai Moldova, dar şi judeţul Harghita, va lega de infrastructura europeană şi va face mult mai atractiv pentru investitori judeţul Harghita”, a transmis Orban.

Liderul PNL crede că judeţul Harghita a fost ocolit de investiţii.

„Judeţul Hargita a cam fost ocolit de investiţii şi cred că unii dintre cei care au fost la butoanele administraţiilor nu prea şi-au dorit astfel de investiţii pentru că se ştie foarte bine că partidele cum sunt UDMR, de exemplu, care chiar dacă e un conglomerat de mai multe partide şi asociaţii, de fapt e unicul reprezentant politic şi are tendinţa să fie un soi de partid unic. Îşi ţine mai uşor alegătorii dacă ei sunt dependenţi. Mai e un partid românesc care îi ţine dependenţi pe români şi îi doreşte pe români săraci şi needucaţi”, a transmis Orban.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.