Leo Messi a susținut, duminică, o conferința de presă în care și-a luat la revedere de la clubul FC Barcelona. Catalanii au anunțat săptămâna trecută plecarea superstarului argentinian din cauza unor reguli financiare impuse de Liga Spaniolă de fotbal.

Messi și-a anunțat despărțirea cu ochii în lacrimi. În sală a fost prezentă soția fotbalistului și coechipieri de la Barcelona.

„Am fost aici de la 13 ani. După 21 de ani, plec cu soția mea și cei trei copiii ai mei. Vom reveni aici, aici e casa noastră.

În ultimele zile m-am gândit la ce pot spune. Adevărul este că nu pot spune nimic. Este foarte greu pentru mine, după atât de mulți ani. Am fost aici toată viața mea. Nu sunt gata pentru asta.

Am dat totul pentru club, din prima zi.

Nu mi-am imaginat niciodată că voi pleca așa. E greu fără suporteri. Plec fără să văd fanii. Îmi imaginam stadionul plin, putând să-mi iau la revedere cum trebuie.

Sper să revin și să fiu parte din club, să ajut clubul să fie cel mai bun din lume. Asta e tot ce pot spune acum. M-am gândit la multe, dar nu îmi ies cuvintele. Vă mulțumesc tuturor.

E greu să aleg cel mai frumos moment. Poate când am debutat, când visul meu a devenit realitate. Tot ce a urmat a fost uimitor. Dar mereu îmi voi amintit momentul în care a început totul.”

Sursa foto: Profimedia Images

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.