De astăzi, în București încep tratamente de deratizare și dezinsecție în toate unitățile de învățământ. Timp de trei zile, echipele specializate se vor afla în grădinițe, școli și licee, apoi în parcuri, la grădina zoologică și pe spațiile verzi aflate pe domeniul public. 

 Primăria Capitalei va da startul de pe 9 august la Compania Municipală Eco Igienizare București, (CMEIB S.A.), prin care va efectua tratamente de deratizare și dezinsecție la toate unitățile de învățământ din Capitală.

În vederea desfășurării anului școlar 2021-2022, în condiții optime, CMEIB S.A. va efectua, în perioada 9.08 – 11.09.2021, tratamente de combatere a șobolanilor și țânțarilor, în toate grădiniţele, școlile şi liceele din București. Deratizarea se va efectua pe spațiile exterioare și în subsolurile unităților de învățământ, iar dezinsecția în subsoluri, acolo unde acestea există, a anunțat instituția pe pagina sa de Facebook.

Pe 9 și 11 august, operatorii CMEIB S.A. efectuează noi tratamente de deratizare și dezinsecție (pentru combaterea țânțarilor și căpușelor) în cimitire și în punctele termice, căminele, gurile de vizitare și canalele aferente sistemului de transport și distribuție agent termic în sistem centralizat.

Substanța biocidă folosită pentru combaterea larvelor de țânțari este aprobată de Ministerul Sănătății și nu pune în pericol fauna și flora de pe malurile lacurilor. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.