Rareș Bogdan a anunțat, marți, că a fost convocat BPN al partidului pentru miercuri, pentru validarea lui Dan Vîlceanu în funcția de ministru al Finanțelor. Europarlamentarul a subliniat că BPN a fost convocat deși Ludovic Orban a ezitat să facă acest lucru pentru că ”nu e o chestiune de bătălie internă, ci de responsabilitate.”

Marți seară, tabăra lui Florin Cîțu s-a întâlnit la Vila Lac.

”S-a convocat BPN statutar. Va fi la 10:30.
Am încercat să îl convoace actualul președinte al partidului, dar nu a dorit. Noi considerăm că România trebuie condusă. Îl vom valida pe Dan Vîlceanu pentru funcția de ministru al Finanțelor. 
În negocierile din decembrie, Florin Cîțu și-a dorit un singur lucru: să aibă un ministru al Finanțelor cu care să poată lucra. Din păcate, lucrurile s-au viciat cu Alexandru Nazare. Pe 22 vom avea ministru al Finanțelor. Ludovic Orban știa că România are nevoie de un ministru al Finanțelor. A fost rugat să convoace acest BPN, a avut ezitări și atunci am considerat că trebuie să îl convocăm noi. Nu e o chestiune de bătălie internă, ci de responsabilitate”, a spus europarlamentarul. 

Citește și: ”Rareș Bogdan, despre condamnarea lui Florin Cîțu: Nu schimbă cu nimic performanțele sale. Eu puneam muzică la terase în Costinești, m-am și bătut”

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.