Rapid a învins-o pe FC Botoșani, cu 2-0, duminică seară, în deplasare, într-un meci din cadrul etapei a șasea a Ligii I, scrie Realitatea Sportivă.

Gazdele au început tare meciul. În minutul 6 Mateus a executat un corner, Racovițan a reluat cu capul, dar portarul Moldovan a respins.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a avut loc în minutul 31 Ongenda i-a pasat lui Roman, acesta a trimis pe poartă, dar Moldovan a avut o paradă de zile mari.

Echipa antrenată de Marius Croitoru a căutat să deschidă scorul și după pauză. La trei minute de la reluare, Roman l-a încercat pe Moldovan, cu un șut din unghi, dar portarul Rapidului a menținut poarta intactă și la acea fază.

Oaspeții au replicat în minutul 55. Albu i-a pasat lui Belu-Iordache, iar acesta a trimis la distanță mică de poarta adversă.

FC Botoșani a ratat o nouă ocazie de gol în minutul 63. Ongenda i-a pasat exceșent lui Petkovsky, dar acesta a șutat mult peste poartă.

Rapid a deschis scorul în minutul 84. Rareș Ilie a centrat în interiorul careului, iar Marzouk marcat cu o lovitură de cap!

În prelungirile partidei, Alami a stabilit scorul final.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.