Un copil de 13 ani a fost înjunghiat de un băiat în vârstă de 14 ani. Incidentul a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei. Atât victima, cât și agresroul se află la spital. 

Icidentul a fost sesizat la numărul de urgență 112. Din primele informații, un minor a fost agresat în urma unui conflict de un alt minor, transportat ulterori la Spitalul Marie Curie din Capitală pentru îngrijiri de specialitate. 

Surse citate de Realitatea PLUS susțin că ambii minori ar fi suferit agresiuni fizice în urma conflictului.

Victima a ajuns la spital într-o stare foarte gravă, a fost operat și rămâne în continuare internat sub monitorizare permanentă. Medicii au reușit să îl stabilizeze, dar acesta se află în continuare sub supraveghere medicală, și asta deoarece evoluția sa poate fi imprevizibilă.

Cazul este preluat de către Parchetul Bucureşti, în colaborare cu Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei, ancheta fiind în curs de desfășurare.

Aceleași susre mai spun că cei doi minori s-ar fi certat, însă nu se știe încă de la ce ar fi pornit conflictul. Cert este că unul dintre ei avea la el un obiect contondent pe care l-ar fi folosit și care ar fi dus la producerea acestei tragedii.

În cauză a fost deschis un dosar pentru tentativă de omor.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.