Provocare acceptată de Monica Tatoiu, în emisiunea „100% Tu decizi”, de la Realitatea Plus. Aceasta a acceptat propunerea moderatorilor de a le găsi ocupații alternative miniștrilor din cabinetul Cîțu, în eventualitatea că ar fi nevoiți să muncească într-o țară străină. 

Ocupațiile recomandate de Monica Tatoiu unor miniștri din actualul guvern.

Florin Cîțu, premier: „L-aș vedea făcând pâine”. (F. Cîțu a afirmat că nu știe cât costă pâinea, pentru că nu mănâncă – N.R.)

Raluca Turcan, ministrul Muncii: „Cred că ar fi o bună vânzătoare de genți, se pricepe la branduri, știe să le deosebească în funcție de calitate.” (R. Turcan e cunoscută drept o pasionată a genților și, în general, a obiectelor de vestimentației ale firmelor exclusiviste – N.R.).

Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor: „L-aș vedea grădinar tunzând iarbă, ceva să taie frunza la câini.” (D. VÎlceanu s-a remarcat printr-o serie de gafe care ar sugera că nu este pregătit pentru postul pe care0l ocupă – N.R.).

Dan Barna, vicepremier: „La frizerie”. (Dan Barna a creat senzație când a apărut fără podoaba capilară și a anunțat că l-a tuns soția – N.R.)

Lucian Bode, ministrul de Interne: „Ar fi foarte bun să inventeze cuvinte în dicționarele țări în care s-ar duce, a dovedit în ultimii 3 ani că este foarte bun la așa ceva în România.”

Chiar dacă nu este membru al Guvernului, Monica Tatoiu i-a găsit o potențială ocupație și Alinei Gorghiu, una dintre figurile de frunte ale taberei care-l susține pe Florin Cîțu.

Alina Goghiu: „E bună la făcut cafele.”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.