Anca Alexandrescu a declarat miercuri seară, în emisiunea ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus, că amenințarea USR-PLUS privind ieșirea de la guvernare dacă nu va pleca Florin Cîțu este un joc de imagine. Realizatoarea TV se așteaptă să urmeze ”un circ politic”, din care vor avea de pierdut românii. 

 

Anca Alexandrescu a subliniat că anunțul premierului privind demiterea ministrului Justiției face parte, probabil, dintr-o înțelegere cu președintele Klaus Iohannis. 

”Părerea mea este că nu vor pleca nici Cîțu, nici cei de la USR-PLUS.
E un joc de imagine. Când am ascultat declarațiile lui Iohannis, am crezut că a intrat în haina de președinte. Evoluțiile au arătat că a fost tot un joc de imagine în înțelegere cu premierul, în așa fel încât Cîțu să ajungă liderul providențial al PNL, care are curajul să bată cu pumnul în masă la guvernare. 
E o joacă între ei… Mi se pare extrem de interesantă abordarea celor de la USR-PLUS vizavi de procedura de numire a procurorilor de rang înalt care ar trebui să se termine mâine și întrebarea e cine își dorește să controleze această procedură. Înseamnă că au informații că cineva dorește să influențeze această procedură”, a spus realizatoarea emisiunii ”Culisele statului paralel”. 

Citește și: ”Stelian Ion, după ce a fost demis: Premierul și-a semnat propria plecare. Care este ”miza nevăzută” a revocării sale”

Anca Alexandrescu a mai subliniat că, în timp ce cei de la putere își împart banii, cetățenii sunt cei care suferă. 

”Va urma un circ politic fără margini. Cetățenii vor fi cei care vor pierde. În mod sigur, legea consumatorului vulnerabil nu se va adopta mai repede. În timp ce guvernanții nu fac decât să își împartă niște bani și puterea, românilor le vin facturi mai mari la curent și gaze”, a conchis realizatoarea TV. 

Citește și: ”Dan Barna, după demiterea lui Stelian Ion: „Florin Cîțu trebuie să plece. A arătat că e mai rău decât Dragnea”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.