Meteorologul Realitatea Plus, Elena Cordoneanu, a vorbit, joi, despre vremea schimbătoare din această perioadă.

 

Aceasta avertizează că diminețile următoare temperaturile vor fi mai reduse.

,,Vom avea parte și de soare, și de nori, dar sunt șanse reduse de picuri de ploaie.

 

Diminețile următoare va fi mai rece decât dimineața aceasta, deoarece pătura de nori este din ce în ce mai subțire. În weekend, în Capitală, dimineața putem avea 5-7 grade Celsius’’, a precizat meteorologul, la Realitatea PLUS.

Elena Cordoneanu anunță, însă, că temperature începe să crească de duminică, atunci când vom avea peste 20 de grade Celsius.

 

,,În timpul zilei, începe să crească temperatură de duminică, vom avea peste 20 de grade Celsius. Săptămâna viitoare va fi cald și frumos. Până atunci, aveți grijă la diminețile reci, suntem cu maxime de la 12-13 grade, până la 22-23 de grade, suntem sub normă.

În depresieuni, se vor înregistra valori termice reduse. În Oltenia va fi cel mai cald, însă nici în Crișana nu este atât de rece. Vremea este bună, în vest, nord-vest, mai noroasă și cu ploi, astăzi vor fi mai multe, iar de mâine, mai puține. În sud-est mai sunt picuri de ploaie.

Este o cirsculație atmosferică mai mare la munte. Pe litoral nu este vreme de stat la plajă, poate săptămâna viitoare’’, a mai declarat Meteorologul Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.