Președintele PSD Marcel Ciolacu a dat asigurări, joi seară, la „Legile Puterii”, că toți parlamentarii PSD vor fi în sală marțea viitoare și vor vota moțiunea de cenzură inițiată împotriva guvernului. Liderul social-democrat a dezvăluit chiar că le-a cerut colegilor să fie extrem de precauți, în contextul pandemiei.

„Noi am depus o moțiune de cenzură care va fi marți în Parlament. PSD are cel mai mare grup din Parlamentul României, atât la Cameră, cât și la Senat – 157 de parlamentari. Mai sunt 3 independenți care au zis că și semnează, și votează. Suntem 160. Toți vom fi prezenți marți la vot și vom vota la vedere. Este exclus altceva”, a spus Ciolacu. 

Întrebat dacă este sigur că niciun coleg nu va lipsi, având în vedere și speculațiile venite pe surse din interior privind negocieri om la om pentru sabotarea demersului PSD, Ciolacu a precizat că, în ceea ce-l privește, a insistat atât cât a putut pe ideea că toată lumea trebuie să fie prezentă.

„Le-am scris colegilor mei și am vorbit cu ei, le-am scris și pe grupuri să evite, ținând cont de pandemie, întâlnirile publice cu mai multe persoane până în ziua de marți, ca să nu avem absențe din cauza COVID”, a mai afirmat liderul PSD la „Legile Puterii”.

Sursa: Realitatea Din PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.