Traficul feroviar a fost întrerupt, luni seara, în zona Filiași, ca urmare a căderilor de copaci pe segmentul feroviar Filiași – Gura Motrului, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Călătorii au primit asistență, iar alte cinci trenuri au staționat în zona respectivă din cauza incidentului. 

Ca urmare căderilor de copaci, de luni seara, pe segmentul feroviar Filiași – Gura Motrului, cauzate de condițiile meteo nefavorabile, a fost întreruptă temporar circulatia trenurilor și alimentarea cu energie electrică a linei de contact, afectând circulația unor trenuri în trafic intern și internațional, au informat reprezentanții CFR.

În zonele unde a fost cazul, CFR Călători a pus operativ la dispoziția CFR SA locomotivele Diesel necesare pentru deblocarea circulației.

„Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi modificări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, şi la telefon 021/9521”, au transmis reprezentanții CFR Călători.

Pasagerii care au bilete pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Ca urmare a întreruperii temporare a alimentării cu energie electrică a linei de tensiune din cauza căderilor de copaci pe segmentele feroviare Filiași – Gura Motrului și Filiasi – Turceni, au staționat în zonă, cinci trenuri din care două sunt IR și trei R, având întârzieri între 90 și 250 de minute.

Potrivit reprezentanților CFR, începând cu ora 22.14, circulația s-a reluat cu o locomotivă diesel.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.