Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a precizat că anul trecut au fost aplicate aproape 5.000 de amenzi pentru parcatul pe spaţii verzi în sector şi au fost date în folosinţă 2.200 de parcări noi.

„Aproape 5.000 de amenzi pentru parcatul pe spaţiul verde în Sectorul 6, date anul trecut. V-am spus, toleranţă zero pentru aşa ceva! Nu stăm la discuţii. Cifrele confirmă acest lucru. Sunt mulţumit de faptul că Poliţia Locală a Sectorului 6, cel puţin pe anumite domenii, a început să îşi ia misiunea de a combate vandalismul în serios! Sectorul 6 nu mai este sat fără câini!”, a scris edilul, pe Facebook.

El a amintit, în context, că anul trecut au fost date în folosinţă 2.200 de parcări noi, anul acesta urmând să fie construite şi altele.

„Altfel, doar anul trecut am dat în folosinţă 2.200 de parcări noi! Anul acesta ne vom concentra pe construcţia de parcări şi pe eliberarea trotuarelor arterelor principale de maşini! (…) Cei care au un astfel de comportament să se gândească de două ori dacă merită să rişte! Sunt şanse mici să scape fără amendă. Vă spun, în ritmul acesta nu va mai fi nevoie de garduri. Lumea începe să priceapă că avem reguli şi că impunem respectarea legii!”, a adăugat primarul Ciucu.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.