Cele trei surori care dormeau pe un pat făcut din scaune au fost ajutate. Cazul social de la Bârlad i-a emoționat pe telespectatorii Realitatea PLUS, așa că mulți dintre ei au făcut donații. Familia a primit paturi cu saltele, un aragaz unde mama să poată găti mâncare și un televizor la care fetele se vor putea uita pentru prima oară la desene animate, dar și haine și alimente. 

 

„Doamne, îmi doresc un aragaz ca să poată să facă mama ceva de mâncare, un televizor să ne putem uita la desene și o bicicletă. Uneori aș vrea să avem și noi ce au ceilalți oameni”, spunea Angelica Roberta Dura, fetița cea mare.

Și au primit chiar mai repede decât se așteptau.

Rugăciunile celor trei copile au fost auzite de cei care au simțit nevoia să le dea o mână de ajutor.

Familia are acum bunurile necesare pentru un somn liniștit și o masă caldă. Roberta și surorile ei gemene dormeau pe un pat din scaune făcut de mama lor. Nu avea altceva să le ofere… Acum cele trei suflete au primit și hăinuțe, iar bucuria lor este de nedescris.

Cele trei copile au mai avut parte de o surpriză. Au mers pentru prima dată într-un mall și au pus în coș tot ce și-au dorit.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor care ați donat pentru mine, pentru pat, pentru aragaz, pentru televizor, pentru telefon și pentru bani. Vă mulțumesc foarte mult și vă iubesc foarte mult, vă mulțumesc din tot sufletul că m-ați putut ajuta”, a mărturisit, emoționată, Angelica.

Sursa: Realitatea de Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.