ADDA a anunțat că se retrage din viața publică pentru o perioadă, din cauza problemelor de sănătate și a diagnosticului greșit pe care l-a primit recent din partea medicilor. Tratamentul pe care îl urmează acum este unul complicat, după ce, cel primit inițial a fost pentru altă boală.

Adda fusese diagnosticată cu dermografism, însă ulterior, analizele au arătat că de fapt, cântăreața are boala Lyme, transmisă de căpusă. Infecția a ajuns până la nivelul creierului pentru că a urmat mult timp tratamentul greșit. Acum, urmează să înceapă un alt tratament destul de agresiv. Adda i-a anunțat pe fani că are nevoie de o pauză. 

Vedeta a anunțat că încearcă să-și ducă la bun sfârșit proiectele începute și că va ține legătura cu fanii doar prin intermediul rețelelor de socializare.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella – transmise de capuse și țânțari, ploșnițe sau daca te muscă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. (…) La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public – emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. (…) Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate!”, a scris artista pe Facebook.

Artista i-a asigurat pe fani că totul va fi bine și că va sărbători alături de cei dragi atunci când se va vindeca.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.