O alertă cu bombă a fost anunțată vineri dimineață la bordul unui avion care urma să decoleze la ora 6.00 de pe Aeroportul „Henri Coandă” București, cu destinația Munchen.

UPDATE: Ameninţarea cu bombă înregistrată vineri dimineaţa pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost falsă, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

„Verificările efectuate de instituţiile abilitate ale statului s-au încheiat şi s-a constatat că ameninţarea cu bombă a fost falsă. Pasagerii urmează a fi îmbarcaţi, iar aeronava Lufthansa, cu destinaţia Munchen, va decola în cel mai scurt timp”, spun reprezentanţii CNAB.

Potrivit primelor informații, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că la bordul unei aeronave care trebuia să decoleze la ora 6:00 se află un dispozitiv exploziv.

„In urma unui apel anonim la 112 care ameninta ca la bordul unei aeronave care trebuia sa decoleze la ora 06.00 se afla o bomba, s-a constituit o celula de criza la nivelul Aeroportului International Henry Coanda Bucuresti. In cadrul acestei celule s-a stabilit evacuarea pasagerilor din aeronava si in acest moment pirotehnistii Brigazii Antiteroriste din cadrul SRI efectueaza cercetari”, informează IGPR. 

În prezent, echipele speciale verifică avionul și bagajele pasagerilor, care așteaptă deja de mai bine de o oră în autobuz.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.