Starul argentinian Lionel Messi a fost suspendat două săptămâni de PSG, după ce a plecat în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Messi s-a dus în Arabia Saudită pentru a onora un eveniment publicitar. El este ambasador pentru turism al Arabiei Saudite, fiind plătit cu 30 de milioane de euro anual. El i-a informat pe cei din club în ceea ce privește această „escapadă”, dar nu a primit acordul. Fiind în Arabia Saudită, a lipsit de la antrenamentul de luni al lui PSG. Ca urmare, a fost suspendat de club 2 săptămâni. 

Mai mult chiar, conducerea sportivă luat decizia să nu reînnoiască, în vară, contractul starului argentinian. Mai ales că Messi, cel mai bun pasator din campionatul Franței, vrea să plece. Iar de câteva săptămâni, anturajul său discută discret cu FC Barcelona.

Interesant este că oficialii clubului catalan sunt optimișit că Messi va reveni pe Camp Nou, chioar dacă situația financiarpă a clubului este dezastruoasă.

Publicația franceză RMC Sport adresează două întrebări împortante în ceea ce privește situația în care se găsește sud-americanul. Cum va accepta această pedeapsă? Va juca în ultimele trei meciuri ale lui PSG din acest sezon sau partida cu Lorient a fost ultima a lui la echipa din capitala Franței?

Cel care a luat decizia să-l suspende pe Messi a fost chiar președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, pentru a-I reaminti importanța instituției pe care o reprezintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.