Bucurie mare pentru cântăreața Theo Rose. Artista a adus pe lume un băiețel.

Vedeta a născut, miercuri, 14 iunie, un băiețel pe nume Sasha Ioan! După o operație de cezariană care a început în jurul orei 08:00 dimineața, Theo Rose și-a strâns în brațe fiul.

A născut prin cezariană, la o clinică privată din Capitală

I-a fost alături partenerul de viață, regizorul Anghel Damian, care a asistat la naștere. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, au ajuns la clinica privată în jurul orei 6.00. 

Theo Rose mărturisea că a avut parte de o sarcină ușoară, în regulă, care a lăsat-o să își desfășoare activitatea profesională. De altfel, artista în vârstă de 25 de ani avea emoții foarte mari și s-a pregătit din timp cu „de toate” pentru cel mic. 

Chiar recent le arăta prietenilor virtuali ultimele cumpărături pe care le-a făcut, pentru ca micuțul ei să aibă parte de o îngrijire corectă și corespunzătoare. Chiar în cadrul unui podcast, Theo mărturisea că este extrem de fericită că va deveni mămică.

Numele ales de cei doi îndrăgostiți are o însemnătate foarte mare. Alegerea nu este una întâmplătoare! Numele „Ioan” înseamnă „Dumnezeu m-a milostivit” sau „om serios și responsabil”. Pe de altă parte, numele „Sasha” simbolizează „protector al bărbaților, al oamenilor”. Cel din urmă provine din grecescul „Alexandros” care înseamnă, de fapt, a proteja pe cineva.

De altfel, se fac și pregătirile pentru botezul celui mic. Nașa mare va fi chiar sora ei, Raluca Diaconu.

Sursa: Tabu.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.