Un bărbat de 25 de ani a murit şi o altă persoană a fost rănită grav în urma unui accident rutier produs, vineri seara, între un autoturism şi un autotren, în apropierea localităţii Şindriliţa din județil Ilfov.

„La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 22:08, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN2, la km 22+800, în apropierea localităţii Şindriliţa, s-a produs un accident rutier, între un autotren şi un autoturism. Poliţiştii rutieri din Voluntari s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, în vârstă de 25 de ani, şi rănirea gravă a pasagerului din acelaşi autoturism, acesta fiind transportat la spital, de către echipajul medical, sosit la faţa locului”, precizează Poliţia Ilfov.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier şi a lua măsurilor legale care se impun.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. 

Sursa: Realitatea de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.