Întorsura Fest 2024 are loc în perioada 21-23 iunie 2024, la Întorsura Buzăului. Se anunță un festival plin de suprize: muzică bună, mâncare tradițională, concursuri, tombole și distracție la cote maxime! Irina Rimes, Paula Seling, Zdob și Zdub și Nicole Cherry sunt doar câteva dintre numele care țin capul de afiș. 

În perioada 21-23 iunie 2024, sunteți așteptați la a patra ediție Întorsura Fest. Festivalul plin de energie promite și anul acesta muzică bună, paradă moto și zone de aventură și relaxare unde îndemânarea va fi testată la maximum!

La ediția din anul acesta a festivalului Întorsura Fest și-au anunțat prezența trupe legendare și artiști cu greutate. Irina Rimes, Paula Seling, Zdob și Zdub, Nicole Cherry, Trenul de noapte, The Rock, Andrei Bănuță – sunt doar câteva dintre numele care țin capul de afiș. 

Imagine

Tradiția Doomstriker continuă și în 2024

Tradiția Doomstriker cunoaște, anul acesta, un nou capitol – Întorsura Fest 2024 promite mai mult decât motoare, piele și rock! 

Bikeri din întreaga Europă, și nu numai, își dau întâlnire la Întorsura Fest. Se anunță un festival plin de suprize: muzică bună, mâncare tradițională, concursuri, tombole și distracție la cote maxime!

Doomstriker LEMC România te invită la o petrecere în aer liber care se anunță încă de pe acum una epică!

Festivalul este organizat de Primăria Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Doomstriker România Motorcycle Club.

Din 21 iunie, sună adunarea la Întorsura Fest! 

Întorsura Fest 2023. „Dăruiește și ești mai aproape de cer” – festival moto, distracție cât cuprinde, fapte bune și omenie

Doomstriker LEMC România – club moto law enforcement recunoscut și dat exemplu în țară și în afara granițelor: familie, fraternitate, loialitate, adevăr

Clubul Doomstriker LEMC România a luat ființă în ianuarie 2020, grație unor oameni pentru care pasiunea pentru motociclism și pentru a sprijini tot ce este autentic în România reprezintă un deziderat al existenței.

Cu cele 6 chaptere – Muntenia, Crișana, Transilvania, Dobrogea, Banat și Oltenia – misiunea Doomstriker este aceeași: să facă oamenii fericiți, să contribuie la educație, să atingă performanța, în toate formele ei, și să ofere sprijin necondiționat societății. 

Doomstriker LEMC România este un club moto law enforcement recunoscut și dat exemplu în țară și în afara granițelor. Clubul mamă din Italia, precum și celelalte cluburi Doomstriker din lume – Statele Unite ale Americii, Spania, Franța, Cehia, Ungaria – se mândresc cu dăruirea și implicarea românilor în rândul comunității. 

Cu un real respect pentru familie, uniți de lege și loialitate, membrii Doomstriker LEMC România scriu istoria moto și sunt cea mai bună dovadă că motociclismul înseamnă mai mult decât „piele, motoare și rock”.

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.