FC Voluntari şi FCU Craiova au retrogradat din Superliga de fotbal după ce au pierdut pe teren propriu meciurile jucate duminică seara, în etapa a 9-a, ultima a fazei play-out.

FC Voluntari, fostă câştigătoare a Cupei României şi a Supercupei României, a fost învinsă de Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), , pe teren propriu, Unicul gol al partide a fost înscris de Dan Nistor (18 – penalty).

FCU Craiova a pierdut acasă cu FC Hermannstadt cu 1-3, după ce a reuşit să deschidă scorul prin Vladislav Blănuţă (48). Japonezul Sota Mino a restabilit egalitatea (56), iar Gabriel Iancu, fost jucător al echipei din Bănie, a realizat o dublă pentru oaspeţi (59, 82).

Meciul din Bănie a fost unul perturbat de incidente pe final, jocul fiind întrerupt în min. 85, după ce fanii gazdelor au rupt scaune şi le-au aruncat pe teren. După cinci minute de aşteptare, arbitrul a trimis jucătorii la vestiare pentru zece minute, iar apoi jocul s-a reluat fără alte incidente.

Dinamo şi FC Botoşani vor juca baraje pentru menţinere în Superligă.

Dinamo, care a trecut de UTA cu 2-0, prin golurile marcate de Hakim Abdallah (14) şi Răzvan Patriche (18), va juca la baraj cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc.

FC Botoşani, care a pierdut la Galaţi, 0-2 cu Oţelul, o va înfrunta pe CS Mioveni în baraj.

Poli Iaşi a evitat şi barajul, după o victorie cu Petrolul Ploieşti, scor 2-0, prin goluri marcate în minute consecutive de Cătălin Itu (69) şi Adel Bettaieb (70).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.