Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Bucureşti, a fost agresat în timp ce se afla în Primăria Sectorului 6 şi discuta cu angajaţii Primăriei despre ridicarea şi distrugerea corturilor AUR din sector. Corturile destinate strângerii semnăturilor aveau autorizaţie valabilă, însă au fost furate şi distruse cu o zi înainte de termen de către echipa Primăriei Sectorului 6, mai spun reprezentanţii partidului.

„Autorizaţia începând cu 10 mai a fost obţinută de către Comitetul de iniţiativă pentru revizuirea Constituţiei, cu acceptul nostru de a folosi structurile metalice aflate în proprietatea noastră. Primarul Ciprian Ciucu a recunoscut că acele corturi aveau autorizaţie, însă în loc să accepte un dialog cu noi pentru a găsi o soluţie amiabilă, a fugit şi a trimis Poliţia Locală să ne evacueze cu forţa din instituţie”, a declarat Mihai Enache, potrivit comunicatului de presă al AUR.

Mihai Enache a abordat problema în mod civilizat şi a încercat să găsească o soluţie, dar a fost agresat şi dat afară din instituţie, fără să primească vreo explicaţie legată de situaţia corturilor vandalizate şi furate, mai spune sursa citată.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.