Candidatul PNL la Primăria Generală, Sebastian Burduja, afirmă că Planul său pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-a avut cu profesorul Nicolae Noica, Preşedintele Bibliotecii Academiei Române. El arată că Bucureştiul a căzut pradă lipsei de viziune şi de interes real, criticând „abordarea haotică, dezordonată, de multe ori nocivă pentru Bucureşti care s-a manifestat din plin în mandatul lui Nicuşor Dan și al Gabrielei Firea”.

”Planul pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Profesor Nicolae Noica, Preşedintele Bibliotecii Academiei Române. Un om de mare caracter, respectat şi apreciat, cu o experienţă aparte, ştie mai bine decât mulţi alţii că un oraş nu se poate dezvolta fără un Plan”, a transmis Sebastian Burduja, într-un mesaj posta, miercuri, pe Facebook. 

Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că a fraudat licitația de atribuire a unui contract pentru mentenanța Arenei Naționale

Candidatul PNL pentru funcția de primar general al Muncipiului București a arătat că ”un Plan diferenţiază o viziune pe termen mediu şi lung pentru oraşul nostru, de abordarea haotică, dezordonată, de multe ori nocivă pentru Bucureşti care s-a manifestat din plin şi în mandatul lui Nicuşor Dan, şi în mandatul Gabrielei Firea, dar şi în multe alte mandate în ultimii zeci de ani”. 
 
Burduja a atars atenția asupra faptului că ”Bucureştiul a căzut pradă lipsei de viziune şi de interes real pentru oraş”. 

 
 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.