Actorul Florin Piersic a fost externat luni, 3 iunie 2024, de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor” evoluţia acestuia fiind favorabilă, potrivit Agerpres.

„În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”. Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”, afirmă sursa citată.

Potrivit aceleiaşi surse, în perioada următoare, Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare.

Maestrul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul Foişor, după ce anterior fusese internat la Institutul „Matei Balş” şi Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj Napoca.

Actorul Florin Piersic a declarat că și-ar putea relua activitatea la Teatrul Național în luna iunie. 

„Cum să mă simt? Sunt la recuperare. Sunt nerăbdător să ne vedem la Teatrul Național din București. Suntem în mai? O să stau așa până în iunie. Mă simt bine. Cât mai aproape în mai, în iunie, cel mai târziu”, a declarat actorul, sâmbătă, 18 mai 2024, pentru România TV.  

Florin Piersic a trecut zilele trecute prin mai multe intervenții medicale dificile, însă viața nu i-a fost niciun minut în pericol. 

Sursa: Tabu.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.