Detalii explozive ies la iveală despre gruparea statului paralel! Rețeaua se extinde până în Educație și în domeniul justiției. Clădirea monument istoric a Facultății de Drept a fost distrusă de o firmă ce are strânse legături cu ambasada Franței. Astfel s-au descoperit și legăturile lui Florian Coldea, Clotilde Armand și Nicușor Dan cu francezii. Nici Doru Trăilă nu ar fi străin de combinațiile cu reprezentanții Parisului. 

Valeriu Stoica, membru al rețelei agenților din umbră, a fost formatorul avocatului mafiei generalilor și a decanului Răzvan Dincu.

Cum voiau oamenii lui Coldea să controleze ALEGERILE. Interceptări bombă din dosar: PLANURILE ascunse ale rețelei Statului Paralel

O influență în toată această rețea ar fi avut-o și ambasada Franței. De altfel, primarul sectorului 1, Clotilde Armand, recunoaște legăturile cu Nicușor Dan, cel care și-a făcut studiile în Franța. 

Nici Coldea nu este străin de oficialii de la Paris, mai ales că a primit și o decorație din partea statului francez.

Un fost magistrat trimis în judecată de oamenii lui Coldea rupe tăcerea: cum au încercat oamenii generalului negru să-l ȘANTAJEZE. Dezvăluiri uluitoare

Compania de construcții PETCU este una dintre societățile abonate la contractele Primăriei Capitalei, a Universității de Drept sau a ambasadei Franței.

„Această clădire a fost mutilată în urma unei autorizații eliberate de Nicușor Dan și lucrarea a fost făcută de o firmă, PETCU CONSTRUCT, firmă abonată la lucrări cu Liceul Francez, cu alte hipermarketuri ale francezilor. Lucrurile astea trebuie verificate de autoritățile competente ale statului, acele termopane nu puteau costa 30 de milioane de lei”, spune Dorin Iacob, candidat la Primăria Capitalei din partea Alternativa Dreaptă.

În decursul anilor, atât Doru Trăilă, cât și Răzvan Dincu au acumulat averi uriașe: conturi la bănci cu sute de mii de euro, terenuri de zeci de hectare, proprietăți exclusiviste, colecții de bunuri de lux și mașini scumpe.

Echipa Realitatea Plus a încercat să contacteze toate părțile implicate în cadrul acestei anchete jurnalistice, însă fără rezultat.

Fostul șef al SPP, detalii neștiute despre oamenii din gruparea generalilor SRI. Maior, la un pas de moarte – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.