Preşedintele AUR, George Simion, i-a cerut, luni, premierului Marcel Ciolacu să îl retragă „de urgenţă” de pe lista candidaţilor PSD-PNL la alegerile europarlamentare pe senatorul Vasile Dîncu.

„Trebuie să spargem această linişte mormântală care a cuprins partidele politice şi Parlamentul de două săptămâni. (…) Nu ne lăsăm până nu demascăm toate iţele statului paralel, vom lupta împotriva acestor aranjamente. Dacă ei nu vor, noi o vom face. Un ultim apel către Marcel Ciolacu: să îl retragă de urgenţă de pe lista europarlamentarilor PSD-PNL pe Vasile Dîncu, omul care a fost şi este în continuare aproape de generalul negru Florina Coldea şi implicat în toate guvernele, în toate dedesubturile statului paralel.

De două săptămâni este o tăcere mormântală pe culoarele Parlamentului. De două săptămâni, comisia care ar trebui să execute un control civil asupra Serviciului Român de Informaţii nu a fost convocată, nu s-a întrunit, nu a luat nicio măsură. Serviciul Român de Informaţii, în arhitectura statului, român nu este de capul lui. Teoretic, are un control parlamentar, practic, în această legislatură, cât am fost noi în Parlament, din decembrie 2020 până acum, mai degrabă SRI i-a controlat pe parlamentari decât să fie invers. De două săptămâni de zile nu mai este voie cu declaraţii politice în Parlamentul României, sesiunea de declaraţii politice a fost suspendată.”, a declarat George Simion în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Sursa: Realitatea din AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.