S-a reluat numărătoarea voturilor în sectorul lui Clotilde Armand, după ce oamenii au stat peste 30 de ore în stradă să predea sacii. George Tuță, rivalul lui Clotilde a declarat că votul a fost tergiversat de aceasta. De asemenea, acesta îi transmite un mesaj: „Gata cu circul și scandalul”. Între timp, Clotilde Armand anunță că depune plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral din Sectorul 1.

Procesul electoral a fost reluat de dimineaţă în Sectorul 1 al Capitalei, după ce a fost suspendat peste noapte. La ora 9 a fost desigilata sala de catre autoritatile care au pazit-o intreaga noapte. 
 
Presdintii comisiilor electorale au avut, astfel, acces in sala.
 
In tot acest timp, Clotilde Armand nu pare dispusă să renunțe la funcție. Primarul rezist a transmis un mesaj un mesaj pe Facebook, marți dimineață, în care a anunțat că a cerut renumărarea voturilor.
 
 
Conform datelor parţiale afişate pe site-ul AEP la ora 9,00 candidatul Alianţei electorale PSD – PNL, George Tuţă, se află în continuare pe primul loc în opţiunile electoratului pentru funcţia de primar al Sectorului 1 al Capitalei, cu 36,49% din voturi (33.576 voturi).
 
Clotilde Armand, candidata Alianţei Dreapta Unită, este pe a doua poziție cu 35,76%, ceea ce înseamnă 32.904 voturi.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.