„Cred că există anumite achiziții alea democrației care nu mai țin cont de stânga și de dreapta. Cum ar fi că, dacă muncești opt ore pe zi, o muncă decentă nu trebuie să îți permiți mașină decapotabilă, dar să trăiești pe traiul decent. Este o achiziție a democrației. Asta nu mai e de discutat,” a declarat preşedintele interimar al Organizaţiei PSD Sector 1, Florin Manole la o Ediție specială de la Realitatea PLUS.

„Mama mea lucrează de când lucrează ea într-o croitorie, de vreo 10 ani, că lucrează când în străinătate, când vine iarna, vine în țară și lucrează la croitoria asta, lucrează pe salariul minim pe economie. Niciodată patronul ăla nu i-a crescut salariul după productivitatea ei cu un leu. Singura dată când crește salariul minim pe economie pentru oamenii ăștia e când zice guvernul, indiferent cine este el. Ceea ce e nedrept,” a conchis Manole.
 
Declarația vine în contextul în care premierul Florin Cîțu a susținut că o decizie privind majorarea salariului minim trebuie luată numai în urma unei discuții cu antreprenorii şi cu sindicatele. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.