Percheziții, în această dimineață, la locuințele vrăjitoarelor Fatima (nume real Alice Elisa Mincă) și Tamara (nume real Laura Dumitru) din sectorul 1 al Capitalei. Cele două sunt acuzate că ar fi primit,  în perioada 23 noiembrie 2019 – ianuarie 2020, peste 16.000 de euro de la victima pe care ar fi șantajat-o că un blestem groaznic se va abate asupra ei și întregii familii, iar toți vor muri.

(Video percheziții. Sursa: Poliția Capitalei)

Potrivit datelor din anchetă obținute de realitateadebucuresti.net, victima, o femeie de 66 de ani, cetățean moldovean, ar fi apelat la vrăjitoare pentru a-și recuceri iubitul. La finalul ritualurilor, vrăjitoarele ar fi început să facă descântece amenințătoare și apoi începeau să ceară sume mari de bani ca să nu se îndeplinească blestemele.

Ultimul episod s-a consumat în urmă cu două săptămâni, pe 17 ianuarie, atunci când vrăjitoarele au mai cerut încă 17.000 de euro pentru ca ritualurile macabre să nu se finalizeze cu moartea femeii dar și a tuturor membrilor familiei sale.

„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate,  poliţiştii au identificat două femei, de 22 şi 45 de ani, bănuite de comiterea faptei. În cursul zilei de ieri, a fost  pus în executare un mandat de percheziție, la un imobil  din sectorul 1, cele două femei fiind depistate la adresă. Totodată, au fost identificate mai multe obiecte ce ar fi putut fi folosite la ,,ritualuri oculte”, bijuteriile persoanei vătămate, precum şi sumele de 13.000 de euro, 5.000 de lei, aproximativ 500 gr. de bijuterii, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, arată oficialii Poliției Capitalei într-un comunicat remis realitateadebucuresti.net.

La finalul audierilor, cele două vrăjitoare au fost introduse în arest și urmează ca procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 să decidă dacă va propune instanței de judecată emiterea unui mandat de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.