Vremea rea face ravagii și în București unde este în vigoare un cod portocaliu de vreme rea.

În ultimele cinci ore, la de la dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov au fost gestionate 59 de intervenții generate de fenomenele meteo. Cele mai multe, 55 la număr au fost înregistrate în București. Este vorba despre 20 de copaci căzuți pe autoturisme şi carosabil, 20 elemente construcție, 6 panouri publicitare, 3 stâlpi căzuți pe carosabil, 1 semafor căzut, 5 alte elemente desprinse, arată ISU București – Ilfov într-o informare transmisă realitateadebucuresti.net.

Pe bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6 al Capitalei, plăcile care ar fi trebuit să protejeze fântâna arteziană de pe refugiul central al drumului au fost luate de vântul puternic și s-au izbit de mașinile parcate pe marginea drumului.

În județul Ilfov sunt patru intervenții în desfășurare – 3 copaci căzuți pe carosabil și un transformator electric avariat, mai transmite ISU București – Ilfov.

Meteorologii au prognozat intensificări ale vântului iar până mâine, la 5 dimineața, rafalele vor depăși 60…70 km/h. Vor fi precipitații în orele serii sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare și se va depune strat de zăpadă. De asemenea, temporar, ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va scădea. Temperatura va ajunge de la 2 – 3 grade Celsius până la -2 grade în dimineața zilei de joi când se așteaptă să se formeze ghețuș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.