Conform unui comunicat al PMB, tratamentele sunt gratuite, aparatura ultramodernă, iar medicii şi asistenţii au echipament de protecţie împotriva COVID-19. Măsura a fost luată în contextul în care pe timpul stării de urgenţă s-au închis cabinetele stomatologice de stat şi private.

Într-o transmisie live pe Facebook, primarul general, Gabriela Firea, a declarat că, deşi urgenţele stomatologice pot fi soluţionate la Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, PMB a ales să deschidă cabinete dedicate copiilor, pentru evitarea aglomeraţiei, în Regie, la căminele studenților de la Politehnică.

Ea a menţionat că aceste cabinete vor fi deschise de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 20,00, iar sâmbătă între orele 9,00 – 16,00. Numărul de telefon la care se pot face programări este call center-ul ASSMB: 0374.887.887.

Adultii au la dispozitie, in continuare, Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială (OMF), aflat în subordinea Primăriei Capitalei, care a tratat inca de la declansarea starii de urgenta toate cazurile, atat adulti cat si copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.