O femeie care lucra ca vânzătoare de bilete de tren într-o gară din centrul Londrei a murit din cauza noului coronavirus, la aproape două luni după ce a fost scuipată de un pasager infectat.

Incidentul s-a intamplat pe 22 martie Gara  Victoria din centrul Londrei. În acea zi, Belly Mujinga, de 47 de ani, lucra la casa de bilete în Gara Victoria din centrul Londrei, când, un client care a spus că a fost infectat cu coronavirus, a agresat-o pe ea și colega ei și le-a scuipat și a tușit în direcția lor, potrivit CNN

După doar câteva zile, cele două au fost confimate cu COVID-19. 

Belly Mujinga, care avea probleme respiratorii pentru care a și fost operată în trecut, a ajuns la spital în stare gravă, după 11 zile de la incident. Pe 2 aprilie a fost internată la spitalul Bannet și transferată la secția de Terapie Intensivă, fiind conectată la un ventilator.  Femeia a murit pe 5 aprilie, la două săptămâni după ce a fost agresată. A lăsat în urmă o fetiță de 11 ani, care a văzut-o ultima oară când a fost luată de acasă de ambulanță.

Poliția britanică de transport a deschis o anchetă în acest caz.

Sindicatul salariaților din transporturi a anunțat că a cerut guvernului măsuri pentru protecția celor care sunt în prima linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.