DN7C – Transfăgărășan se va deschide, pe întreaga lungime, în 1 iulie. Potrivit Direcției Regionale pentru Drumuri și Poduri Brașov, de câteva zile se lucrează la deszăpezirea drumului, pe tronsonul Bâlea Cascadă- Bâlea Lac.

„Deocamdata se lucrează la eliberarea unui sens de circulație pentru a permite mai ușor accesul utilajelor în zonele unde stratul de zăpada depășește chiar și 5-6 metri. În acest moment, se lucreaza cu trei utilaje în zonă, la îndepărtarea zăpezii, dar în paralele se lucrează şi la punerea în ordine a părţii de jos, între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă, unde se repară parapetul, se vopsesc şi se înlocuiesc elementele de siguranţă şi se îndepărtează vegetaţia nedorită”, spune Robert Elekeș, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.
Potrivit acestuia, circulația pe toată lungimea DN7C – Transfăgărășan se va deschide în 1 iulie.
Până atunci, circulația pe tronsonul cuprins între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș) este strict interzisă și periculoasă, din cauza căderilor de pietre și a avalanșelor. Cei care doresc sa viziteze zona Bâlea Lac până atunci pot circula cu mașina până la Bâlea Cascadă și de acolo pot folosi telecabina.

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5Jo8TIlcUOw&feature=youtu.be

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.