Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, susţine că formaţiunea politică pe care o conduce nu a scăzut în preferinţele electoratului, el afirmând că, în general, sondajele de opinie care sunt date publicităţi au rolul de manipula. ”Partidul Naţional Liberal stă bine în sondaje şi cei care dau publicităţii sondajele urmează să creeze această percepţie că Partidul Naţional Liberal a scăzut”, afirmă liderul liberal, citat de news.ro.

”Contrazic această informaţie (conform căreia PNL a scăzut în sondajele de opinie – n.r.). În general, se dau publicităţii sondaje de opinie cu scopul de a manipula. Partidul Naţional Liberal stă bine în sondaje şi cei care dau publicităţii sondajele urmează să creeze această percepţie că Partidul Naţional Liberal a scăzut. Partidul Naţional Liberal, în condiţii extrem de dificile, suntem un Guvern monocolor, avem o bază parlamentară fragilă şi ne confruntăm cu o situaţie cu care nu s-a confruntat nimeni – epidemie, criză economică, secetă – situaţie extrem de dificilă la care a fost nevoie de răspunsuri foarte consistente şi foarte rapide. Cred că ne-am făcut datoria, am salvat vieţi, am salvat locuri de muncă”, a declarat Ludovic Orban duminică seară, într-o emisiune la B1 Tv, citat de news.ro.

Întrebat dacă PNL se află în negocieri cu alte formaţiuni de dreapta pentru alegerile locale, preşedintele liberal a amintit susţinerea pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, precizând că nu se pune problema unei alianţe cu USR sau Mişcarea Populară la nivel naţional pentru alegerile locale.

”Nu la nivel naţional. În alegerile locale contează foarte mult persoana candidatului. Nicuşor Dan cunoaşte bine problemele Bucureştiului. El este dedicat acestei poziţii de primar general de o bună perioadă de timp, are nevoie şi de un suport politic foarte solid, cu atât mai mult cu cât pare că Firea plânge şi pe la Pro România, plânge şi pe la ALDE în căutare de sprijin”, a mai afirmat liderul PNL.

viewscnt

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.